27.11.2018 Štjavnycký vjanočný jarmok 2018, 7.-8.december 2018,Kammerhof

Jubilejný 15. ročník podujatia v nádvoriach Kammerhofu

Slovenské banské múzeum pozýva 7. a 8. decembra 2018 do nádvoria v Kammerhofe, kde sa uskutoční 15. ročník tradičného Štjavnyckého vjanočného jarmoku.

Návštevníci sa môžu tešiť na neopakovateľnú predvianočnú atmosféru, vône tradičných vianočných špecialít, originálne výrobky od šikovných remeselníkov a bohatý kultúrny program.

V piatok 7. decembra privítame priamo v expozícii Kammerhof Bábkové divadlo na rázcestí s rozprávkou Dobrú chuť, vlk! o 10:30 hod., na pódiu v nádvorí vianočnú atmosféru vytvoria koledníci z Katolíckej spojenej školy o 13:00 hod., súbor Permoník z MŠ Ul. 1. Mája o 14:00 hod., žiaci ZUŠ Banská Štiavnica o 15:30 hod., Detský zbor ZUŠ Banská Štiavnica s vystúpením pod názvom „ Dobrá zvesť ”, ŠTIAVNYCKÝ ŽIVÝ BETLEHEM (v starej dobrej štjavnyckej zostave) o 17:00 a 18:00 hod. a Folklórny súbor HRON zo Žiaru nad Hronom a špeciálny hosť Bukrétbanda so Slavom Palovičom.

V sobotu 8. decembra sa na Vás tešia deti z MŠ Nezábudka so svojou „ Zatúlanou vločkou ” o 14:00 hod. a Mužský spevácky súbor SEKERA zo Žiaru nad Hronom o 16:00 a 17:00 hod. na pódiu v nádvorí. Bábkové divadlo na rázcestí ponúkne „ Dve rozprávky na brušku ” o 15:00 hod. priamo v expozícii Kammerhofu.

Počas oboch dní sa môžete tešiť aj na pečenie oblátok v historickej forme nad ohňom, liatie olova a oveľa viac na pobavenya a kuknutya.

Podujatie finančne podporilo Mesto Banská Štiavnica a Banskobystrický samosprávny kraj.

Štjavnycký vjanočný jarmok tiež podporili: COOP Jednota Žarnovica, Potraviny Ernek, Pekáreň ANTON ANTOL spol. s.r.o., Hotel Topky, Penzión Kachelman, Combin Banská Štiavnica, s.r.o., IMO- elektro, Black M- Marián Čierny, PERLA- Branislav Peták, SIBAcol, spol.s.r.o., RP DOMÁCNOSŤ- M. Blahút, COMEX- Katarína Líškayová, Ján Majsniar- Čajovňa Klopačka, Zámočníctvo Rückschloss, Magic Computers s.r.o., Antikvariátik

Tešíme sa na stretnutie v Kammerhofe.

Prícte račej peši, neobanujete!

Článok môžete komentovať ...