21.02.2024 DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE: PARKOVANIE PRI BANSKOM MÚZEU V PRÍRODE (SKANZEN)

Informácia pre návštevníkov Banského múzea v prírode.

Vážení návštevníci, 
veľmi si vážime váš záujem o našu expozíciu s najstaršou sprístupnenou baňou na Slovensku. Počas uplynulého víkendu sme sa niekoľkokrát stretli s nedorozumením kvôli úhrade parkovného a obsadenosti vstupov do expozície Banské múzeum v prírode - skanzen.

PARKOVISKO JE V SPRÁVE MESTA BANSKÁ ŠTIAVNICA
V meste Banská Štiavnica v tomto roku prišlo k úprave parkovania a úhrada parkovaného pri našej expozícii je možná prostredníctvom parkovacieho automatu alebo sms-kou.

LIMITOVANÉ KAPACITY VSTUPOV
Kapacita vstupov do expozície je limitovaná a voľné parkovacie miesto negarantuje automaticky prehliadku povrchovej, ani podzemnej časti expozície. Ten je možný až po zaplatení vstupenky, ktorá oprávňuje k vstupu na prehliadku.

PRED ZAPLATENÍM PARKOVNÉHO SI OVERTE VOĽNÉ KAPACITY PRE VSTUP DO EXPOZÍCIE
Prosíme vás, aby ste si po zaparkovaní overili voľné kapacity expozície a po zakúpení vstupeniek následne uhradili parkovné. Ak parkovné uhradíte pred overením voľných kapacít a vstup na prehliadku bude možný až o ďalšiu hodinu alebo dve, Banské múzeum v prírode, vám nevie nijakým spôsobom kompenzovať vzniknuté náklady, pretože nie je správcom parkoviska. 

AK STE ZAPLATILI PARKOVNÉ A KAPACITY VSTUPOV DO SKANZENU SÚ NAPLNENÉ
Zaplatené parkovné pri expozícii Banského múzea v prírode platí aj na parkovisku pod Novým zámkom odkiaľ viete navštíviť aj ďalšie naše expozície. 

ODPORÚČAME
Rezervujte si prehliadku včas! Jedna hodina vám nebude stačiť na objavovanie všetkých tajomstiev, ktoré naša expozícia ukrýva.
TIP: Rezervačný formulár nájdete na našej webovej stránke https://www.muzeumbs.sk/sk/banske-muzeum-v-prirode 

Ďakujeme za pochopenie.

Tešíme sa na vašu návštevu!

Článok môžete komentovať ...